Kurs

Dere finner oversikt over kursene våre på nettsiden www.margitvea.no og på arrangement på facebooksiden vår Margit Vea AS

TILBAKEMELDINGER FRA KURS

Gabriele Brennhaugen, prosjektleder Økoløftet, Stavanger kommune:
Til deltakerne på matkurset i går kveld
Først av alt: tusen takk for en flott kveld, stor interesse og engasjement! Å få over 40 personer med på dette, er fantastisk oppløftende. Og jeg tror ingen er uenig i at Margit formidlet budskapet og kunnskapen sin på en utrolig sjarmerende og inspirerende måte, og sånn at det faktisk er gjennomførbart i ens egen hverdag.

Mor til et barn i Gard barnehage: “Jeg var ikke til fordraget dit i mandags i Gard Barnehage, men synes likevel at det var kjempe bra!!!
Mannen min var veldig inspirert og stod på kjøkkenet dagen etter med rødbeter og rørsukker. Du er en flink foredragsholder og min og min venninnes mann syntes det var virkelig bra.”

Skrevet på bloggen etter kurs I Oslo I Cappelens lokaler, høsten 2011:
Hei,
Min kjære kom nyfrelst hjem fra foredraget i går, og jeg og datteren gleder oss til middag i dag :) Ha en flott dag! Vennlig hilsen Steffen

”Har hørt andre foreldre som har vært på kurs med deg og som var veldig fornøyde:)”

”På vegne av barnehagen vil jeg takke for det flotte foredraget du hadde. Vi har
bare fått positive tilbakemeldinger.”

“Jeg er leder i foreldreutvalget i  Regnbuen barnehage i Stavanger. Vi er på jakt etter en dyktig og inspirerende foredragsholder i forhold til temaet barn og kosthold. Ryktene sier at du er både inspirerende og kunnskapsrik J”

“Vi går til innkjøp av en ny maskin som kan elte brød. Vi har allerede bakt to ganger.. barna er litt skeptiske, men det lukter deilig, og når noen er med i prosessen smaker de når det er ferdig. Foreldrene er veldig fornøyd.”

“Jeg er mor til tre gutter og er leder i SU.
Jeg er opptatt av kosthold, og at ungene får i seg sunn og riktig sammensatt mat i en travel hverdag - ikke alltid like enkelt å gjennomføre!
En av mødrene i barselgruppen til Lasse, snart 4, har hatt besøk av deg i sin barnehage og roset opplegget veldig. En annen har avtalt besøk i sin barnehage om 3 uker.
Nå er det altså vi i Stemveien som ønsker besøk av deg med kursing om ernæring og matlaging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar