søndag 19. juli 2015

GLADMAT i StavangerMargit Vea AS skal ha flere kurs under Gladmatfestivalen denne uken.

Naturlig mat – med Margit Vea. Hovedscenen: Naturlig og god mat er den beste starten på en forandring. Matkurs. Pris kr. 175,-, påmelding gladmat.no og ved scenen. Onsdag og torsdag kl. 13. For voksne

Nordisk mat for barn. Hovedscenen: Matkurs for barn, nordisk mat med spennende, norske råvarer. Fokus på bærekraftig kortreist mat. 6-12 år. Pris kr. 95,-. Påmelding ved Hovedscenen og på gladmat.no. Onsdag kl. 1400, torsdag kl.1400, fredag kl. 16 og lørdag kl. 14.

Dere kan lese mer om programmet og påmelding her.

mandag 6. juli 2015

Skudefestivalen over for i år!

I år hadde vi to arrangement under Skudefestivalen: Kokkekurs for barn og forestillingen Mat og Musikk. 

Hyggelig at mange barn tok turen innom teltet torsdag til lørdag og ville lage sin egen fiskewok. Flere av barna har vært med tidligere år, og det er SÅ kjekt å treffe de igjen! Noen reiser til festivalen i ens ærend for å delta på kokkekurset!
Takk til K- Fisk på Åkra for fersk og fantastik god fisk av alle slag. Takk også til COOP Haugalandet for grønnsakene vi hadde til fisken.


MAT og MUSIKK arrangementet i samarbeid med Elin Furubotn ble en hyggelig kveld. Fullt hus og god stemning og fantastisk publikum! Dette frister til gjentagelse - vent å se, det blir nok nye forestillinger til høsten.
Takk til Røros Meierier som sponset oss med gode meieriprodukter, og K- Fisk som sponset oss med fisk!