tirsdag 8. mai 2012

Norsk Matrevolusjon

24 april 2012 hadde jeg en kronikk i Aftenposten med tittelen "Vi trenger en matrevolusjon". Jeg har fått mange henvendelser og kommentarer i etterkant av kronikken. Flere har yttrykt ønske om å være med på en matrevolusjon, også her på bloggen. Så hvorfor ikke starte en Matrevolusjon? Jeg har fått med meg Jeanette Jacobsen til å administerer en side på facebook, og håper mange tusen matengasjerte mennesker vil være med å forme "bevegelsen" Norsk Matrevolusjon.

Vi håper dette kan bli et forum for alle som er opptatt av levende, naturlig, sunn og næringsrik mat. I flere tiår har næringsmiddelindustrien fått påvirke med sin propaganda om hvor komplisert det er å lage sunn og næringsrik mat fra grunnen av. Heldigvis finnes det krefter (bjellesauer...) over hele landet som aktiv arbeider for å redusere forbruket av industriprodusert mat, og øke tilgangen på god og ekte mat. La oss dele våre erfaringer, idéer og og jobbe for å spre matglede og kunnskap om ekte mat, og ikke minst vise hvor raskt og lett det egentlig er å lage mat fra grunnen av! Sammen er vi sterke, sammen kan vi påvirke, sammen kan vi skape en Matrevolusjon i Norge!


Alle som vil være med å skape forandring kan melde seg på her: Norsk Matrevolusjon


6 kommentarer:

 1. ...varför då inte en nordisk matrevolution på en gång=) H.Monica från Finland

  SvarSlett
  Svar
  1. Knaskje det:-) Hva om du starter i Finland, så kan vi samarbeide?

   Slett
 2. Hanna Eriksson8. mai 2012 kl. 07:07

  Hej! Det verkar som linken handlar om "Dr. Terry Wahls - Minding Your Mitochondria".
  Mvh Hanna Eriksson

  SvarSlett
  Svar
  1. TAkk!! Går litt kjapt i svingen her:-))

   Slett
 3. Hei :-)

  Har du planer om å komme til Bergen og holde kurs?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ingen konkrete planer for øyeblikket. Men hvis du klarer å samle en gjeng, så kommer jeg:-) Høre gjerne med barnehagen hvsi du har barn i barnehage. Ev. foreldremøte på skolen er også fint. Hvis dere er en gjeng som vil ha besøk privat, så kan vi diskutere det også! Send meg en e-post om det er aktuelt. Kan være det blir kurs til høsten...

   Slett