Finn matvaren beregnet på barn med flest E-stoffer

Vi skal kåre den "barnevennlige" matvaren som inneholder flest E-stoffer. Har du forslag? I butikkhyllene finnes det mange grelle eksempler på "barnevennlige" matvarer (produkter) som inneholder flere fremmede E-stoffer enn kjente råvarer. Sjokoladepulveret Oboy er et eksempel, og det finnes desverre mange, mange flere. Hsuk at E-stoffene ikke alltid står oppførst med nummer, men ofte med navn.

Vi har aldri før visst så lite om matvarene våre, hvordan de blir produser, hvem som produserer dem og hva de egentlig inneholder. Det er ikke lett å være forbruker i dag. Denne konkurransen kan kanskje hjelpe oss litt på vei til å bli mer bevisst på hva vi gir barna våre.

Dette blir ikke en særlig morsom konkurranse å vinne for produsentene, men morsom for dere som bidrar med forslag. Dere blir med i trekningen av fire Wean Cubes fra Wean Green. Om du er blant de mange foreldre som er bekymret for giftstoffene våre unge håpefulle får i seg gjennom plastikk, er Wean Cubes miljøvennlige lagringsalternativ for hjemmelaget babymat. Glassene kan også brukes til nistemat, fylles med småsnacks, dipper, syltetøy osv.

Miljøvennlige glass, Wean Cubes fra Wean Green


Send inn ditt forslag, legg ved navn og bli med i trekningen.